Skip to main content

Dynamic Positioning Operator (DPO)

Dynamic Positioning Operator (DPO)

Als Dynamic Positioning Operator kun je via Oceanwide aan de slag bij diverse klanten in de scheepvaart. Een DP Operator is verantwoordelijk voor het, middels een systeem, constant op positie en koers houden van een schip. Deze functie biedt veel perspectieven. Zo kun je, als je eenmaal voldoende ervaring als Dynamic Positioning Operator hebt opgedaan, doorgroeien naar een Senior DP operator. Uiteraard ontvang je bij Oceanwide een marktconform salaris, maar ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Op zoek naar een baan als Dynamic Positioning Operator?

Je zoekt een baan als Dynamic Positioning Operator? Dan weet je nu dat je deze bij Oceanwide kunt vinden. Wij beschikken over een uitgebreid wereldwijd netwerk van werkgevers. Je kunt zelf aangeven waar en hoe lang je wilt werken. Oceanwide heeft diverse contractvormen; project contract, contract voor bepaalde tijd en onbepaalde tijd. Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met Oceanwide.

Direct online solliciteren

Aarzel niet langer en solliciteer direct online op een functie naar wens bij Oceanwide! Als je op zoek bent naar een baan als Dynamic Positioning Operator, dan ben je bij ons aan het juiste adres en vind je geheid de baan die je wilt. De volgende stap in je carrière zet je natuurlijk bij ons, wij helpen je graag verder!

Inschrijven als Dynamic Positioning Operator »